De clubgegevens

 

Af en toe moet je wel eens papieren invullen waarbij er gevraagd wordt naar de clubgegevens. Daarom hebben we al deze belangrijke info gebundeld. Hieronder vind je de voornaamste zaken terug.

 

Officieel adres:

Fuerza Mountainbike Team

Veldstraat 42

8560 Wevelgem.

Ondernemingsnummer: 867 180 196

Stamnummer: 82004012

Rekeningnummer: 733-0229688-22

 

 

 

Wil je lid worden?

 

We gaan nooit uitdrukkelijk op zoek naar nieuwe leden. Wie echter toch wil aansluiten bij het Fuerza Mountainbike Team kan zich melden voor 01 september bij het bestuur.

 

Wij sluiten maar één maal in het jaar nieuwe leden aan. We doen dit om verschillende organisatorische redenen. Zo is het voordeliger om op het einde van het jaar lid te worden van de Wielerbond Vlaanderen omdat er dan steeds een speciale actie loopt waarbij je een verzekering krijgt aan een aantrekkelijke prijs en bovendien bestellen wij jaarlijks onze nieuwe wielerkledij in oktober. Bij een grotere bestelling bedraagt de prijs ook een stuk minder. Kan je zo lang niet wachten dan kan je de sfeer al even proeven tijdens een van onze ritten of je naam opgeven en dan kom je op de ‘toekomstige’ ledenlijst terecht. Jij beslist dan nog zelf of je in september lid wil worden of niet.

 

We willen wel echte mountainbikers in de rangen die een clubgevoel in hun hart dragen. Wie zich geroepen voelt, kan zich aansluiten voor de prijs van €130. In deze prijs zit ook de basiskledij inbegrepen (trui korte mouw en korte broek. Voor verdere info neem je best contact op met het bestuur: info@fuerza-team.be.

 

De Fuerza daguitstappen

 

Jaarlijks organiseert de club een drietal daguitstappen. Deze uitstappen hebben als doel de andere clubleden beter te leren kennen en je te laten genieten van nieuwe mountainbikepaden. Deze speciale dagen zijn volledig gratis. Enkel Fuerzaleden kunnen meegaan op daguitststap. Vooraf word je op de hoogte gebracht via een extra e-mail over het verloop van de dag. Tijdens deze uitstappen ben je ook verzekerd van de club.

 

Voorbije daguitstappen: Thuin, Wissant, Doornik, Zottegem, Boeschepe, Lacs de l’eau d’heure, Zedelgem, Gooik, Kemmel, Oudenaarde, …

 

Heb je zelf een idee voor een avontuurlijk dagje mountainbiken? Zie je het zitten om voor de andere leden zo’n dagje in elkaar te boksen? Geef dan je naam op aan het bestuur en wie weet word jij wel de gids tijdens de volgende Fuerza-tocht!

 

De Fuerza wielerkledij.

 

Eenmaal per jaar wordt er Fuerza kledij bijbesteld. Dit gebeurt na de zomervakantie. Wie iets wenst bij te bestellen moet op voorhand zijn bestelling doorgeven. Na het bestellen dien je ongeveer 3 maanden te wachten vooraleer de kledij geleverd wordt. Je wordt op de hoogte gebracht wanneer jouw kledij klaar is.

 

De prijzen voor de kledij zijn afhankelijk van het aantal bestellingen. Wanneer er meer dan 05 stuks besteld worden daalt de prijs aanzienlijk. Vandaar dat we alle bestellingen zoveel mogelijk proberen te bundelen.

 

De Fuerza wielerkledij wordt uitsluitend verkocht aan de leden van het Fuerza Mountainbike Team. Het is niet mogelijk de clubkledij te bestellen indien je geen lid bent van de club.

 

Sinds 2013 wordt de kledij besteld bij No Drugs Concept.

No Drugs Cycling Wear